Menu voor lunch & diner
Onze koks hebben de menukaart zorgvuldig samengesteld. U vindt er gerechten zoals deze in de streek Antochië bereid worden. Denk aan gekruid lamsgehakt en gemarineerde lamskoteletten, lamshaas aan de spies of een heerlijke kipkarbonade. Allemaal gegrild op houtskool. Bent u meer een fan van vis, dan heeft u keuze uit gemarineerde en gegrilde zeetong, dorade, zalm of zeebaars. Uiteraard hebben we ook opties voor vegetariërs, zoals gevulde aubergine of een ovenschotel met verschillende verse groenten en gesmolten kaas.
Mezze-tafel
Houdt u ervan om met uw tafelgenoten verschillende gerechten te delen? Dan kan u kiezen voor een mezze-tafel, waarbij u een gevarieerde proeverij voorgeschoteld krijgt van warme en koude voorgerechten. Zoals een overheerlijke walnotenpuree, gekruid rundvlees, gebakken mosselen, garnalen of inktvis, humus, gekruide fetakaas gefrituurd in bladerdeeg of een linzensoep. Als dessert mag de baklava met ijs uiteraard niet ontbreken, of kies bijvoorbeeld voor een rijstpudding of Griekse yoghurt met honing en gemengd vers fruit.